KWALITEIT & PRIJS

Bent u ook geneigd om de kwaliteit van een product te beoordelen op enkel de levensduur? Begrijpelijk, maar bij een goed maatpak wordt de kwaliteit echter voor het grootste deel bepaald door de verwerking van canvas* in het pak. De mate waarin en de wijze waarop canvas verwerkt wordt in een pak zorgt voor comfort en de gewenste pasvorm. Hoe vormt zicht het pak aan uw silhouet en hoe gedraagt het pak zich naarmate u het (intensief) draagt? Het canvas binnenwerk van een pak of een jasje, in combinatie met de gekozen stof, zijn hierbij doorslaggevend. Ook prijs wordt mede hierdoor bepaald.

Franck custom made suits biedt u kwaliteit op 4 niveau’s.

FUSED (vanaf €499,-)

Het binnenwerk is volledig verlijmd met de bovenstof en er is géén gebruik gemaakt van canvas. Het geeft een wat steviger gevoel tijdens het dragen.

UNCONSTRUCTED (vanaf €599,-)

Geen binnenwerk. Deze maakwijze geeft de drager het meest natuurlijke voorkomen en hoogste comfort. Door het achterwege laten van de voering en de schoudervulling  geeft dit meer ruimte om te bewegen. Het jasje draagt daardoor comfortabeler. Deze maakwijze is zeer geschikt om jasjes sportief en casual te dragen.

HALF CANVAS (vanaf €599,-)

Het binnenwerk is nog op verschillende punten verlijmd en er is gebruik gemaakt van canvas met paardenhaar. Dit laatste draagt bij aan een meer natuurlijke pasvorm, behoud van het model en een langere levensduur.

FULL CANVAS (vanaf €799,-)

Volledig los canvas binnenwerk met paardenhaar. De full canvas verwerking biedt u een ultiem draagcomfort met behoud van het model. Tevens ademt de stof beter en wordt op punten waarop spanning komt te staan de kracht beter verdeeld. Dat draagt bij aan een langere levensduur van het pak.

kwaliteit-prijs

Canvas* is vaak een menging van wol, katoen en met name paardenhaar en kameelhaar. Het grote voordeel van deze dierlijke haren is dat deze gevormd kunnen worden door vocht, druk en warmte te gebruiken. Daarbij hebben paardenhaar en kameelhaar het bijkomend voordeel dat ze licht van gewicht zijn en erg sterk.

Ik adviseer je graag