WEDDING SUITS

Liefde is… bij elkaar passen!

Wat ook moet passen, is de outfit die u draagt tijdens uw trouwdag. Uiteraard in de stijl die u voor ogen heeft, maar ook passend bij uw aanstaande. Deze bijzondere dag zal vele onvergetelijke momenten opleveren waarvan uw trouwpak er één van kan zijn. Franck custom made suits levert hier graag een positieve bijdrage aan!

Uitstraling, comfort en pasvorm staan centraal bij het samenstellen en aanmeten van uw trouwpak. Het is immers van belang dat uw pak die dag niet alleen goed zit, maar ook comfortabel draagt.

Franck adviseert u over kleuren, materialen en de verschillende maakwijzen. Met diverse pasmodellen bepalen we de gewenste pasvorm en meet ik uw maten zorgvuldig op. Personaliseer uw trouwpak met uw naam of trouwdatum geborduurd in het binnenwerk van het jasje en kies uit tal van andere details die uw pak uniek maken.

Wilt u het pak of alleen het jasje na de bruiloft nog eens kunnen dragen? Bijvoorbeeld wat meer casual in combinatie met een jeans? Geen probleem, dan houd ik daar bij het ontwerp al rekening mee.

Ik adviseer je graag