PRIJS & KWALITEIT

De prijs en kwaliteit van maatwerk worden bepaald door de maakwijze (manuren), de gebruikte stof én de verwerking van canvas. Maar wat is canvas?

Het canvas van een jasje is het binnenwerk dat de buitenstof met de voering verbindt. Het is een mix van wol, katoen en paarden- of kameelhaar. Die laatste worden gebruikt voor hun kreuk- en vormherstellende vermogen, sterkte en lichte gewicht. Het canvas zorgt er voor dat het jasje voelt als een tweede huid.

Franck biedt kwaliteit in 4 maakwijzen.

FUSED (2-delig vanaf € 599,00)

Het binnenwerk van het jasje is volledig verlijmd met de bovenstof en er is géén gebruik gemaakt van canvas. Tijdens het dragen zul je ervaren dat deze maakwijze wat steviger aanvoelt en het jasje de drager een minder natuurlijk voorkomen geeft.

UNCONSTRUCTED (2-delig vanaf € 759,00)

Het jasje heeft geen binnenwerk. Deze maakwijze geeft de drager het meest natuurlijke voorkomen en hoogste (draag)comfort. Door het weglaten van het binnenwerk, voering en schoudervulling geeft dit meer ruimte om te bewegen. Het jasje draagt daardoor comfortabeler en ziet er sportief uit. Unconstructed jasjes zijn zeer geschikt om ook casual te dragen.

HALF CANVAS (2-delig vanaf € 759,00)

Het binnenwerk van het jasje is nog op verschillende punten verlijmd en er is gebruik gemaakt van canvas met paardenhaar. Dit laatste zorgt voor een meer natuurlijke pasvorm, behoud van model en langere levensduur.

FULL CANVAS (2-delig vanaf € 999,00)

Het jasje is voorzien van een volledig los canvas binnenwerk. De full canvas verwerking biedt je een ultiem draagcomfort en zorgt er voor dat het jasje goed van pasvorm blijft. Tevens ademt de stof beter en wordt op punten waarop spanning komt te staan de kracht beter verdeeld. Dat draagt bij aan een langere levensduur van het pak/jasje.

Maak een afspraak
Chat openen