De werkwijze van Franck

Een stijlvol en tijdloos pak voor de man van nu, dat unieke trouwpak op maat of gewoon die casual look voor in het weekend. Franck staat voor professionaliteit, eerlijk advies en volledige focus op maatwerk.

Samen creëren we een optimale presentatie van jouw persoonlijke uitstraling voor elke gelegenheid. Benieuwd naar onze werkwijze? Hieronder staat beknopt wat je kunt verwachten.

Maak kennis met Franck

calendar

DE EERSTE AFSPRAAK

Het maken van een afspraak is eenvoudig. Dat kan via onderstaande afspraken- of contactpagina, maar ook via WhatsApp of via de chatfunctie op deze website. Franck snapt dat een afspraak tijdens kantooruren niet altijd handig is. Daarom kun je indien gewenst ook afspreken in de avonduren of in het weekend.

Afspraak maken Contact opnemen
dress

STIJL EN SAMENSTELLING

Misschien weet je precies naar welke stijl  je op zoek bent, maar misschien ook niet. Er is zeker geen man overboord als het niet zo is, want Franck adviseert je graag.

We bespreken altijd uitgebreid waar je voorkeuren liggen, wat je wil uitstralen en welke maakwijze aansluit bij het beoogde draagmoment. Op basis van jouw wensen bepalen we vervolgens de stofkeuze, pasvorm, maakwijze en prijs.

passen & meten

PASSEN EN METEN

Wanneer je 100% achter jouw keuzes staat gaan we over tot het aanmeten van de gewenste outfit. Tijdens deze passessie worden je maten zorgvuldig opgenomen en letten we tevens op je lichaamshouding. Al deze gegevens worden verwerkt in een patroontekening die wordt gebruikt om de juiste maatvoering en modellering terug te laten komen in je kledingstuk(ken).

suit

LEVERTIJD EN NAZORG

Na het pas- en meetmoment is je bestelling binnen vier tot vijf weken klaar. Is het zover? Dan krijg je direct een seintje. We plannen een nieuwe afspraak in om jouw customized outfit door te passen.

Moet er nog iets aangepast worden? Dan zetten we tijdens deze afspraak de puntjes op de ‘i’. Vaak beperkt dit zich tot het korter/langer laten maken van de broeklengte of het minimaal innemen/uitleggen van de tailleband.

Franck Staat Voor

Kwalitatief hoogwaardig maatwerk
Flexibele afspraakmogelijkheden
Persoonlijke service
Eerlijk, kritisch en professioneel advies
Chat openen